• 0752 88 66 55
  • urologie@urodent.ro
  • Str. Cuza Voda, nr. 13 B, Roman, Neamt
Uromed
Medicii specialiști Sova Edvin și Molodoi Emanuel, de la Spitalul Roman, au efectuat o intervenție laparoscopică deosebită

Medicii specialiști Sova Edvin și Molodoi Emanuel, de la Spitalul Roman, au efectuat o intervenție laparoscopică deosebită

În acest moment, în cadrul Compartimentului Urologie – Secția Chirurgie a Spitalului Roman, funcționează, în perioada de testare, un Citoscop flexibil.

Până în prezent, de la punerea în funcțiune, au fost efectuate deja primele 10 cistoscopii flexibile.

„Această procedură permite extragerea fără dureri a stenturilor JJ sau diagnosticarea cancerului de vezică sau recidivele acestuia.

Chirurgii specialiști romașcani au efectuat toate tipurile de intervenții specifice dar și nefrectomii, clasice cât și  laparoscopice, pentru rinichii plini de puroi (pionefroza).

O echipa tânără, formată din dr. Sova Edvin și dr. Molodoi Emanuel au efectuat recent o operație 3 în 1, adică într-o singură intervenție laparoscopica, a fost extras un rinichi tumoral împreună cu apendicul și colecistul.

La nivelul Secției de Chirurgie, în Compartimentul de Urologie a spitalului romașcan, în anul 2020, au fost efectuate 360 de operații, cu 50% mai multe față de anul 2019.

Menționăm că în ultima perioadă s-au adresat Spitalului Municipal de Urgență Roman, pe lângă pacienții din județul Neamț și pacienți din județele Suceava, Vaslui sau Bacău”, se arată într-o postare pe pagina socială a Spitalului Roman.

Articol preluat de pe Site-ul RomanulFinanciar.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.